Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Een ster in je “ruit” garantie of pech?

februari 25, 2014

Beste Relatie

Standaard heeft een toestel of tablet  2 jaar garantie. Apple hanteert 1 jaar, alleen op basis van een aanvullende consumentenregel kan dit verlengd worden naar 2 jaar. Let op dit geldt dus niet voor zakelijke levering of aanschaf. Onder garantie valt helaas geen val-, druk- of waterschade. Hiervoor kun je het toestel apart laten verzekeren. Let wel dat je de verzekering elke keer weer aan laat passen bij een wijziging in toestel. Klinkt wellicht logisch, maar de ervaring leert, wanneer mensen dit eenmaal afgesloten hebben, dat ze er niet meer bij na denken en ze vaak jaren erna nog dezelfde verzekering hebben lopen, terwijl het toestel al menigmaal is vervangen.

Uiteraard zijn bovenstaande schades ook te voorkomen, door een hoesje om het toestel te doen, dit beschermt het toestel alleen tegen val- en drukschade. Om waterschade te voorkomen zijn er speciale toestellen op de markt die tevens tegen een stootje kunnen en tegen spatwater en licht vuil. Indien je toch liever voor een gewoon toestel kiest zijn er speciale hoesje die het gehele toestel beschermen, dus ook tegen water.

Let op er zijn hoesjes die je bij het opladen er elke keer weer af moet halen en hoesjes die je er standaard om kan laten zitten, hierin zit vaak prijsverschil, maar zeker ook een stuk gebruiksgemak.

Wanneer je veel met water, vuil of stof in aanraking komt, of wanneer je gewoon zeker wilt zijn van een langere levensduur van je telefoon of tablet zijn dit soort oplossingen een uitvinding.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht