Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Vast, zeker en professioneel op je mobiel ?!

mei 4, 2021

Beste Lezer,

Telefooncentrale in de cloud: cloud telefonie & digitaal bellen via  internet - Telefooncentrale.net

Wil je de zakelijke en privé berichten en bereikbaarheid scheiden en toch voor beide, zowel privé als zakelijk op je mobiel bereikbaar zijn, dat kan.

Neem een vast nummer gekoppeld of doorgeschakeld aan of naar je mobiele nummer. Klanten kunnen je dan bereiken op je vaste nummer en jij kunt ze ook bellen met je vaste nummer. Het geeft je een professionelere uitstraling en je houdt je mobiele nummer voor privé gebruik. Ook kun je daarom je what’s app alleen privématig gebruiken en voorkom je dat je van verschillende plekken informatie moet afhalen, want je laat informatie gewoon mailen naar je zakelijke mailadres.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om zakelijk en privé te scheiden en dit kan op een zeer eenvoudige wijze zonder al te veel kosten. Het kan je zakelijke communicatie een professionelere uitstraling geven, het werkt gemakkelijk en overzichtelijk.

Zie onderstaande link, wellicht brengt het je op ideeën en krijg je een beter beeld van wat er mogelijk is. 

https://deanone.nl/diensten/dean-cloud-telefonie/horizon/

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder  

 

 

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht