Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Energie wordt duur betaald!

mei 10, 2016

Beste Lezer,

De prijzen van  Gas en Stroom stegen de laatste week extreem snel.

De elektriciteitsprijs stijgt door hogere prijzen van grondstoffen en CO2-rechten
• De prijzen van kolen, gas, CO2–rechten en olie stegen afgelopen weken en dit zorgt voor een hogere elektriciteitsprijs.

De Gasvelden in Noordzee bepalen de prijsontwikkeling:

• Afgelopen weken zijn de gasprijzen voor de komende jaren sterk opgelopen door de opwaartse trend van de olieprijzen. De stijging van de langetermijnprijzen zorgt voor veel handel in gas, waardoor prijzen nog verder oplopen.
• De dagprijs van gas steeg afgelopen weken onder andere vanwege problemen met de toevoer van gas uit Noorse gasvelden naar Europa. Door deze afname van het aanbod en toenemende vraag door de lage temperaturen steeg de dagprijs van gas.

• De temperaturen in Europa bleven naar verwachting tot en met halverwege mei onder de normale waarden voor deze tijd van het jaar. Dit kan zorgen voor extra vraag naar onder andere gas en daardoor leiden tot stijgende prijzen op de dagmarkt van gas.

• Ondanks dat de OPEC geen akkoord heeft bereikt over de olieproductie, steeg de prijs van een vat Brentolie. Het resultaat van een verminderde olieproductie in de Verenigde Staten en positieve economische berichten uit Azië zorgden voor deze prijsstijging.

Indien deze trend zich voortzet, zullen de prijzen nog verder gaan stijgen.

Het is dus nu de juiste tijd om naar je gas en energie rekening te laten kijken, je contract over te sluiten of je vast te leggen voor een bepaalde periode om nog van de lagere tarieven gebruik te kunnen maken.

Stuur vandaag nog een eindafrekening en de einddatum van je contract naar alice@eyeconnection.nl en ik zal een onafhankelijk advies geven op basis van je verbruik!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht