Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Essent actie Mediamarkt misleidend!

november 29, 2016

Beste Lezer,

Vorige week werd ik aangesproken bij de Mediamarkt of ik gebruik wilde maken van de Essent actie met een korting van €225,00, op het product dat ik wilde aanschaffen. Omdat ik, zoals jullie weten zelf advies geef over energie, werd ik getriggerd en dacht, laat ik eens kijken wat zij zeggen en te bieden hebben. Ik hoefde alleen mij postcode en huisnummer te geven en de maatschappij waarvan ik mijn energie geleverd krijg. Volgens de verkoper zou ik veel voordeliger uit zijn, in vergelijking tot wat ik nu betaal, als ik over zou stappen. Ook zou de boete betaald worden, die ik zou krijgen, omdat ik nog in contract zit en ik zou de €225,00 korting ontvangen op mijn aankoop. Zelfs voor mij als expert en adviseur in de energiemarkt klonk dit zeer aantrekkelijk, maar tegelijkertijd ook te mooi om waar te zijn. Het voorschotbedrag welke ik nu betaal, zouden ze exact aanhouden en daar begon mijn twijfel. Een voorschotbedrag zegt niets over wat je uiteindelijk moet betalen. Dit kunnen ze hoog of laag zetten, maar aan het einde van de rit wordt dat verrekend met je daadwerkelijke kosten en ontvang je geld retour of moet je bijbetalen. Toen ik dat aangaf, werden mij de tarieven getoond die ik nu zou betalen bij mijn huidige provider en daarmee vergeleken ze de tarieven die ik bij Essent zou betalen. Raar want tarieven wijzigen iedere maand op basis van vraag, aanbod, olieprijzen en nog veel meer factoren, dus hoe konden zij mijn tarieven zo oproepen? Uiteindelijk besloot ik de tarieven te noteren en die te vergelijken met mijn huidige tarieven thuis. Wat bleek, de getoonde tarieven die ik volgens hen betaal, klopten in geen geval met wat ik daadwerkelijk betaal. Omgerekend zou ik de €225,00 volledig zelf betaald hebben als ik een contract via Essent had gesloten voor 36 maanden. Ook wanneer ik de vaste kosten die bij Essent wat voordeliger uitvielen daarvanaf had getrokken. Met andere woorden laat je niet verleiden met hoge kortingen en vergoedingen, want meestal is het een sigaar uit eigen doos. Kijk eerst thuis na of het klopt wat zij zeggen of laat je onafhankelijk adviseren, dat kost je niets meer, maar dan ontvang je wel een EERLIJK advies!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht