Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

EU kosten uit de bundel MAAR OF TOCH NIET : !!!!!!!!!!????

mei 30, 2017

Beste Lezer,

De Europese Unie heeft wettelijk bepaald dat  per 15 Juni, eindelijk alle kosten binnen de EU uit de bestaande bundels gebruikt mogen worden, tegen hetzelfde Nederlandse tarief . Dit betekent wel dat er nogal wat uitzonderingen en haken en ogen aan zitten, die bij elke provider weer anders zijn. Het is dus zaak, dat je heel goed weet welke uitzondering(en) of fair use policy JOUW specifieke provider heeft, zodat je niet achteraf nog voor verrassingen komt te staan. Allereerst de verschillende data, waarop de providers de wettelijke regel toepassen, zie hieronder:

KPN per 1 Juni 2017
Telfort per 15 Juni 2017
Tele2 per 8 Juni 2017
Vodafone per 1 Juni
T-mobile per 15 Juni 2017
Yes per 1 Juni 2017

Het bellen vanuit Nederland naar EU landen zit NOOIT standaard in je bundel, tenzij dit specifiek in je abonnement is afgekocht of vermeld staat. Let hier dus goed op!

Het is niet mogelijk om in Nederland voor EU inwoners een abonnement of contract af te sluiten, tenzij zij met Nederland een duurzame band hebben. Vraag ook hier specifiek naar de voorwaarden!

Soms zit er ook een maximum aan het gebruik van data in de EU, ondanks je limiet van je bundel in Nederland.

Zo zie je, nog veel uitzonderingen op de regel helaas, dus wees gewaarschuwd en zorg dat je van te voren precies weet wat wel en niet onder de regels van de EU valt.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht