Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Even heel wat anders, 3 boekenapps voor je smartphone!

maart 28, 2017

Beste Lezer,

Afgelopen zaterdag is de boekenweek begonnen. Wist je dat er ook heel veel leuke boekenapps zijn voor op je smartphone?

Ben je gek op lezen? Met boekenapps wordt lezen niet alleen makkelijk  maar ook veel leuker. Voor de één betekent dat sneller leren lezen en voor de ander inspiratie opdoen en delen. Naar welke tips je ook op zoekt bent, met deze apps voor je mobiel, geniet je nog meer van je favoriete boeken.

De onderstaande apps kunnen je daarbij helpen!

App 1: Good Reads

Good Reads is de grootste boekenapp onder boekenliefhebbers. Het is een soort boekenclub maar dan via een app. Schrijf recensies en raad je vrienden titels aan. Maak lijstjes met boeken die je aan het lezen bent en boeken die je nog wilt lezen. Een leuk detail is dat deze lijstjes te vinden zijn op je persoonlijke ‘bookshelf’. Dit is een soort profielpagina binnen Good Reads. Gebruikers kunnen zo bij elkaar boeken inspiratie opdoen. Deze app is gratis voor Android en IOS.

App 2: Acceleread

Ben je juist geen boekenwurm maar moet je veel lezen voor je werk of studie? Leer dan snel lezen met de app Acceleread. In deze app vind je oefeningen om je ogen en geheugen te trainen. Acceleread is gratis verkrijgbaar voor Android en IOS.

App 3: Luisterbieb

Groot fan van verhalen maar geen zin om te lezen? Of word je afgeleid door allerlei omgevingsgeluiden? Dan is Luisterbieb jouw ideale boekenapp. De app biedt de keuze uit honderden luisterboeken uit de Openbare Bibliotheek. Je kunt deze online downloaden en offline luisteren. Heb je een pas van de bibliotheek? Dan luister je gratis naar elk boek. Deze app is zowel te downloaden voor Android en IOS.

Veel leesplezier!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht