Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Eye Connection gaat Bloggen!

oktober 15, 2013

Geachte lezer,

Eye Connection wil in deze moderne tijd van Social Media jou graag voorzien van belangrijke en relevante informatie. Om je niet te overspoelen met mail, heb ik besloten om te gaan bloggen.

Wat is voor jou belangrijke informatie, waarover zou je graag meer willen weten op het gebied van telecommunicatie?

Ik zie graag je wensen en vragen tegemoet, zo kunnen we elkaar helpen om een ondoorzichtige markt als telecommunicatie doorzichtig te maken.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken,of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je graag wilt weten,  zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Alvast hartelijk bedankt voor je bijdrage,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht