Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Eye Connection geeft je ook een onafhankelijk energie advies!

mei 23, 2017

Beste lezer,

 

Wist je dat:

Eye Connection je een kosteloos, onafhankelijk vrijblijvend advies
kan geven voor GAS en STROOM, op dezelfde professionele manier zoals je nu
gewend bent met de vaste en mobiele telefonie?

Wist je dat:

Er doorgaans op de ENERGIE rekening een behoorlijke besparing geleverd kan
worden ook als je niet overstapt?

Wist je dat:

Eye Connection een zorgeloze overstap of contractverandering voor je regelt?

Wist je dat:

Ik jou aanspreekpunt ben en blijf, zodat je niet afhankelijk bent van de bereikbaarheid van de aanbieder?

Wilde je altijd al besparen op ENERGIE, maar ben je bang om over te stappen en wil je geen
gedoe?

Eye Connection regelt altijd kosteloos de beste prijzen, inclusief het uitgebreide service
pakket. Ik werk onafhankelijk met veel aanbieders die door mijn expertise zijn geselecteerd op goede prijs kwaliteit verhouding.

Mail mij vandaag nog nog geheel vrijblijvend je jaarrekening en ik ga mijn uiterste best doen om een besparing te realiseren.
Geld verdienen was nog nooit zo eenvoudig!

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

06-42154518

alice@eyeconnection.nl
FAX: 084-7196112

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht