Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Eye Connection sponsort goede doelen!

februari 9, 2016

Beste Lezer,

 

Al sinds een drietal jaren sponsor ik de Sefapane Soccer foundation. Deze stichting zorgt ervoor dat kansarme jongeren in teamverband  kunnen gaan voetballen. Zo leren de kinderen van klein tot groot spelenderwijs een sociaal leven op te bouwen en houden we ze zoveel mogelijk uit de criminaliteit, omdat ze in hun vrije tijd een sport kunnen beoefenen en niet op straat gaan hangen.

Eind 2015 kwam ik in contact met een oude klasgenoot die ook een Stichting  heeft opgericht in Zuid Afrika, waar zij mensen in dienst heeft die sieraden maken. Het salaris dat zij daarmee verdienen maakt dat zij zich in hun eigen levensbehoeften kunnen voorzien. Tevens is haar streven deze mensen financieel te helpen om een goede woning te kunnen bouwen, die in plaats moet komen van het hutje van karton en staalplaten waar ze nu in wonen. Dit wordt gerealiseerd vanuit de donaties aan de Stichting.

Gezien mijn hart in Zuid Afrika ligt bij het land en de mensen voelde ik een sterke drang ook deze stichting financieel te steunen. In 2016 doneer ik dan ook voor elk afgesloten contract op het gebied van telefonie en/of energie € 2,50 aan deze stichting.

Indien je via Eye Connection je contracten laat afsluiten doneer je dus automatisch aan deze stichting en help je mee aan een betere wereld.

Voor meer informatie ga naar : http://eyeconnection.nl/wie-zijn-wij/sponsoring/  ( Kopieer en plak deze link in de balk van google)

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren. Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.

Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht