Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Face app gebruikt privacy gevoelige gegevens!

juli 16, 2019

Beste Lezer,

 

Op het internet en vooral op Facebook, komt er op het moment een face app  voorbij, waar je kunt zien hoe je eruit ziet wanneer je bejaard bent.

Leuk, maar weet je ook dat die app allerlei gegevens van je telefoon verzamelt en deze weer doorverkoopt?

Zo zullen er in de toekomst steeds meer apps en programma’s ontwikkelt worden, die, wanneer je er gebruik van maakt, privacy gevoelige gegevens ophalen, verzamelen en dan kunnen worden doorverkocht.

Ook veel apparaten die via het internet werken, kunnen informatie verzamelen , zoals een slimme meter, de Toon enz. Wees dus alert hierop en kies heel bewust voor dit soort gadgets, want voor je het weet liggen je gegevens en jou dagindeling enz. op straat.

We willen misschien niet meer weten, wat er allemaal al van ons bekend is. Daarom wil ik je waarschuwen, ga er bewust mee om en vraag je af wat het voor jou, maar in dit geval ook voor de ander zou kunnen opleveren, voor je iets aanschaft.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht