Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Facebook privacy!

juli 21, 2020

Beste Lezer,

Facebook bannerformaten - Wat zijn de formaten voor Facebook?

Ben jij op de hoogte van een nieuwe functie die Facebook heeft toegevoegd sinds de update van 1 februari 2020?

Wist je dat Facebook de afgelopen maanden heeft gecontroleerd en bijgehouden wat je doet, wanneer je OFFLINE bent en niet op Facebook!
Ik heb het zojuist gecontroleerd om te verifiëren en er waren records van elke website die ik heb bezocht en apps die ik heb gebruikt, waaronder bank- en creditcardsites. Alles wat ik in andere apps doe, kun je er vinden!

Je hoeft mijn woord niet te geloven …
Ga het maar bekijken en kijk wat ze zien.
Je kunt het STOPPEN MET deze eenvoudige stappen:

Ga naar:
* Facebook-instellingen en scrol omlaag naar
[Uw Facebook-informatie].
* Klik op activiteiten buiten-Facebook, beheer je activiteit gegevens, en wis je geschiedenis.
* Dit afsluiten is eenvoudig… klik in dezelfde instelling op
‘Meer opties’ en ga naar
[Beheer toekomstige activiteit] en zet hem UIT.

Ik wist niet dat dit kon. Ze zien alles. Ik heb gelijk alles uit gezet. Ik heb zojuist zelf het onderstaande gecheckt en blijkt idd dat FB je offline activiteiten bijhoudt…

Ik heb direct de instelling m.b.t m’n privacy aangepast. Misschien vind jij het ook belangrijk je instellingen aan te passen?!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht