Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Financiën bijhouden op je smartphone of tablet!!!!

november 14, 2017

Je financiën bijhouden kan ook op je smartphone of tablet. Er zijn veel apps beschikbaar die inzicht geven in je inkomsten en uitgaven. Dat is handig als je wilt sparen of graag bewust omgaat met geld. Deze apps gaan je daarbij helpen.

Tip 1: Excel

Dit programma gebruik je misschien op je computer, maar wist je dat er ook een app van is. Dit is extra efficiënt.  Even snel een kijkje nemen in je financiële zaken is dus heel eenvoudig. Met Excel kun je gemakkelijk een maandbudget maken om inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven. Je financiën bijhouden wordt zo een stuk eenvoudiger.

Tip 2: Huishoudboekjes

In plaats van Excel, kun je ook je financiën bijhouden in een digitaal huishoudboekje. Deze huishoudboekjes geven inzicht in je inkomsten en uitgaven en zijn makkelijk te gebruiken. De kwaliteit en de mogelijkheden van huishoudboekjes wisselt enorm. Penningmeester is er zo een. Het programma ziet er verzorgd uit en is erg overzichtelijk.

Tip 3: Mobiel bankieren

Inzicht in je inkomsten en uitgaven begint ook met een mobiel bankieren app. Veel banken, waaronder Rabobank, ABN AMRO en ING, bieden een app waarmee je overal en wanneer je maar wilt kunt internetbankieren. Let wel op dat computers beter beschermd zijn tegen ‘cybercrime’ dan mobiele apparaten.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht