Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Geen belkosten meer in de EU bij T-mobile???!

mei 12, 2015

Beste Lezer,

T-mobile is de tweede provider die een abonnement heeft waarbij (gedeeltelijk) bellen in de EU in de bundel zit. Ook Vodafone heeft dergelijke abonnementen, bij hen kun je in de voordeellanden onbeperkt bellen en ontvang je een data limiet van max. 1 of 2 GB. Maar is dit echt gratis? Nee je betaalt meer voor het abonnement  per maand en bij T-mobile is er een beperking tot maximaal 120 minuten voor EU gebruik.

Een leuke geste, maar let wel dat het dus geen onbeperkte mogelijkheid biedt en dat bij T-mobile de data nog steeds niet is inbegrepen. Zaak dus om heel bewust met deze kosten om te gaan. Verder is het streven om in 2016 de kosten in de EU gelijk te trekken met de kosten in Nederland voor bellen, SMS en Data verkeer. En zullen zeer waarschijnlijk in juli 2015 de kosten weer worden verlaagd.

Je moet je dus afvragen of je niet voordeliger uit bent met een tijdelijke module waarbij de kosten in de EU nog eens extra verlaagd worden tijdens je verblijf. Stof om over na te denken bij de keuze van een nieuw abonnement. Laat je goed adviseren!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren. Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht