Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Geen vast toestel meer nodig?!

oktober 15, 2014

Beste Lezer,

Wist je dat het tegenwoordig mogelijk is om een vast nummer op je mobiel te hebben. Je hebt dan geen vaste lijn meer nodig en toch ben je bereikbaar op je vaste nummer. Er zijn zelfs mogelijkheden om door te verbinden naar een collega, voicemail, dag en nacht schakeling enz. Hier is geen aparte centrale voor nodig, maar dit wordt in “de cloud “( op een andere plek dan fysiek in je eigen pand) geregeld. Doordat je als bedrijf op een vast nummer bereikbaar bent, geeft dit een professionele uitstraling en toch ben je flexibel om buiten de deur te werken. Diverse providers hebben hiervoor een oplossing, Yes telecom de meest uitgebreide. Kijk  naar dit filmpje en wil je meer weten over de mogelijkheden, neem contact op met je tussenpersoon of kijk op www.eyeconnection.nl voor mijn contactgegevens en vraag naar de voorwaarden.  

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet, Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht