Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

GEVAAR!!!! appen achter het stuur!

augustus 22, 2017

Beste Lezer,

Er gebeuren momenteel veel ongelukken door appen en bellen achter het stuur. Ofwel gebruik met de mobiele telefoon terwijl we aan het rijden zijn. We weten allemaal dat het een flinke boete oplevert, maar realiseren ons te weinig hoe gevaarlijk het is.  Wereldwijd vallen er dagelijks 3000 doden door gebruik van sociale media achter het stuur.

Nu ben ik er niet voor om mensen op de vingers te tikken , maar wil jullie toch een handige tip meegeven die kan helpen bij het voorkomen van die ongelukken.

De Vipconn app schakelt automatisch aan als via de bluetooth er contact wordt gemaakt met de auto. Op dat moment schakelt deze app alle andere apps uit en kan je alleen nog maar contact maken met de Persoonlijke assistente die je op het oranjekleurige scherm kunt

aanklikken. Deze personal assisistant, neemt alle kantoor- en communicatietaken over tijdens de rit.

Net als de maker, wil ik uitschreeuwen dat er een oplossing is om heelhuids thuis te komen, maak er gebruik van! Ik heb de afspraak gemaakt, met mensen die mij dierbaar zijn dat we niet appen achter het stuur!

Een goede reis!!!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht