Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Glasvezel is nu tijdelijk zeer betaalbaar voor de zakelijke markt!

november 10, 2015

Beste Lezer,

Glasvezel biedt vele voordelen t.o.v een normale internet verbinding. Geen trage snelheden meer bij het internetten of downloaden en over die lijn kunnen ook telefonie gesprekken lopen ( VOIP), waar we allemaal in de toekomst naar toe gaan, omdat de koperlijnen van KPN uiteindelijk gaan vervallen.

Veel bedrijven willen daarom graag overstappen op glasvezel, alleen hikken ze aan tegen de hoge eenmalige kosten, daar is nu tijdelijk een oplossing voor!

Op dit moment is er tot eind januari de mogelijkheid om zonder  aansluitkosten voor glasvezel te kiezen, dit scheelt toch al gauw zo’n € 2650,00 eenmalig. Je kunt dus nu voor € 395,00 per maand al een glasvezel aansluiting ontvangen van 100Mb/100Mb.

En daarnaast:

  • Geen aansluitkosten!
  • Geen installatiekosten!
  • Inclusief gratis Cisco 891F router

Kortom, tijdelijk betaalt je als klant géén éénmalige kosten van €2.650,-!

  • Het betreft een overeenkomst voor 36 maanden.
  • Meerwerk is niet inbegrepen.
  • Prijzen zijn exclusief BTW.

Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden voor jouw locatie!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht