Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Goed begin voor het nieuwe jaar!

januari 4, 2022

Beste Lezer,

Nieuwjaar-beelden | Gratis vectoren, stockfoto's & PSD's

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, dat het in alle opzichten maar een fantastisch en gezond 2022 mag worden!

Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat je telefoon bijna leeg is, terwijl je hem net zo hard nodig hebt. Heel vervelend natuurlijk. Wat kun je dan doen, hieronder 6 tips! Een goede start van 2022 om je dit eigen te maken! Het helpt je niet alleen om je batterij langer te kunnen gebruiken, maar het verlengd ook de levensduur van je baterij, omdat je hem minder hoeft op te laden.

Tip 1: Zet de helderheid van je beeldscherm helemaal uit. 

Veel mensen hebben geen idee hoeveel batterij het je kost als je deze altijd hoog hebt staan. Deze kun je het beste standaard laag zetten.

Tip 2: Zet je wifi/Bluetooth uit.
Als je wifi aan staat scant je telefoon steeds op netwerken en dat kost  veel batterijvermogen.

Tip 3: Zet je locatievoorziening uit.

Locatievoorziening is handig als je ergens uit eten wilt gaan en zoekt naar restaurants in de buurt, in geval van een bijna lege telefoon dus niet. Hiervoor ga je naar Instellingen – Privacy – Locatievoorzieningen en zet je alles uit.

Tip 4: Apps verversen op de achtergrond uitzettem.

De apps die je niet gebruikt staan toch actief op de achtergrond.
Hiervoor ga je naar instellingen – algemeen – apps verversen op achtergrond en kun je alles het beste uitzetten.

Tip 5:  Met extreem warm en koud weer kan je telefoon sneller leeg gaan

  • In de zomer/winter kunnen de temperaturen extreem zijn. Telefoons gaan hierdoor sneller leeg.
  • In de zomer moet je je telefoon niet voor een lange tijd in direct zonlicht houden.
  • In de winter kun je je telefoon het beste in een binnenzak van je jas opbergen.

Tip 6:  En als laatste,  zet je telefoon op vliegtuigmodus!

Door je telefoon op vliegtuigmodus te zetten kun je vaak wel 2-3 keer zo lang met je batterij doen! Hierdoor heb je geen mobiel bereik dus wat je doet, je gebruikt je telefoon, en als je klaar bent zet je vliegtuigmodus aan en andersom.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht