Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Goed voorbereid op vakantie met je android toestel!!

december 12, 2017

Zorgeloos op vakantie gaan, vraagt om een goede voorbereiding. Maar denk je naast genoeg ruimte in je koffer ook na over de ruimte op je smartphone? Het zal je maar gebeuren: je wil een foto maken van een prachtige zonsopkomst of een bijzonder diner en je geheugen is vol. Met onderstaande tips heb je een opgeschoonde telefoon voordat je op vakantie gaat.

Ruimte vrij maken op een Android

Heb je een android telefoon? Dan kun je twee dingen doen: je kunt apps verwijderen én je kunt je cachebestanden verwijderen. Apps verwijderen kun je handmatig doen door te klikken op instellingen en vervolgens apps. Hier vind je alle apps die je hebt geïnstalleerd op je telefoon en kun je handmatig de apps verwijderen die je niet meer gebruikt.

Je cachebestanden zijn simpelweg de kleine stukjes informatie die je telefoon onthoudt van alle websites die je hebt bezocht. Deze kleine stukjes informatie kunnen samen veel ruimte in beslag nemen. Volg onderstaande stappen om deze overbodige informatie te verwijderen.

De internetbrowser van Android

Via de internetbrowser van Android verwijder je je cachebestanden als volgt: 1. Klik op instellingen binnen je internetbrowser. De instellingen vind je onder de drie puntjes rechtsboven in of door op de homebutton te klikken. 2. Vervolgens klik je op privacy.3. Vink persoonlijke gegevens verwijderen aan. 4. Klik dan op bladergeschiedenis.5. Klik op buffer en cookies verwijderen.

Chrome

Heb je een Chrome browser? Hier werkt het bijna hetzelfde. 1. Klik op instellingen door op de drie puntjes rechtsboven in te klikken of de homebutton. 2. Onder geavanceerd vind je privacy en browsergegevens wissen. Vervolgens kun je kiezen uit een aantal opties onder gegevens wissenvan. Je kunt gegevens wissen van het afgelopen uur wissen of van de hele dag. Zorg in ieder geval dat je op eerste gebruik klikt, zodat alles ook daadwerkelijk verwijderd wordt.

Cachegeheugen legen

Behalve het verwijderen van apps en het verwijderen van cachebestanden van websites kun je ook cachebestanden van apps verwijderen. Dit doe je door de volgende stappen te ondernemen: 1. Klik op Instellingen2. Ga vervolgens naar opslag3. Onder cachegegevens kun je cachegegevens wissen

En sla je foto’s en bestanden op die je niet meer nodig hebt. Zo heb je een “schone”telefoon en loop je niet de kans dat je geheugen vol is op het meest belangrijke moment.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht