Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Goed voorbereid op vakantie met je iphone!

november 28, 2017

Beste Lezer,

Als je een iPhone hebt, ben je vast bekend met het balkje in iTunes dat de opslagruimte weergeeft. Het balkje laat zien met welke data jouw opslagruimte is gevuld: muziek, afbeeldingen, films en apps. Maar wat betekent nou eigenlijk het kopje overig? Overige data is de verzamelterm voor informatie die je telefoon uit websites en apps heeft opgeslagen. Door de volgende stappen te volgen kun je deze data verwijderen:
1. Zorg dat je iPhone aangesloten is op je computer en open iTunes
2. Klik op synchroniseren
3. Vervolgens klik je op maak reservekopie 
4. Klik op herstel iPhone 
5. Tenslotte klik je op zet reservekopie terug

Ook kun je alles foto’s en filmpjes op je computer in een mapje zetten en je iphone leeghalen, uiteraard nadat je ook een reservekopie voor de zekerheid hebt gemaakt. Doe dit door met je USB kabel je iphone als een externe opslagruimte te koppelen met je computer. Zo voorkom je dat je geheugen vol raakt tijdens een vakantie of leuke andere trip, waarbij je veel mooie foto’s wilt maken.

Safari

Je kunt ook de tijdelijke internetbestanden op je iPhone verwijderen. Dit doe je in Safari door de volgende stappen te volgen.
1. Klik op instellingen
2. Ga naar algemeen
3. Scroll naar beneden naar opslag en iCloud-gebruik 
4. Klik op beheer opslag
5. Dan ga je naar safari
6. Vervolgens klik je op websitedata
7. Tenslotte scroll je naar beneden en klik je op verwijder alle websitedata 

iCloud

Behalve verwijderen van je overige bestanden en je tijdelijke internetbestanden op je iPhone, kun je ook ruimte maken door data te verplaatsen naar je iCloud. Hoe je dat doet, staat hieronder uitgelegd:
1. Ga naar instellingen
2. Scroll naar beneden en ga naar iCloud 
3. Hier kun je selecteren welke data van welke apps je wilt opslaan op je iCloud
4. Eventueel kun je de functie op beginscherm aanzetten zodat er speciaal icoontje op je beginscherm wordt gecreëerd die direct je iCloud opent

Handige tips?

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht