Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Gorilla’s wat heeft dat met een mobieltje te maken ?

augustus 15, 2017

Beste lezer,

Er liggen meer dan 3 miljoen kapotte of oude mobieltjes in de Nederlandse lades en kasten. Zes van de tien kapotte mobieltje worden niet gerepareerd. Reparaties vindt de gebruiker vaak te duur dus verdwijnt het toestel in een la. Sommigen gooien mobieltjes bij het huisvuil. ZONDE!

Breng de mobieltjes naar een milieustraat of verzamelpunt. Zo kan het milieuverantwoord verwerkt worden zoveel mogelijk waardevolle stoffen terug gewonnen en gerecycled, zoals het hele dure stofje Coltan. Zonder dit stofje werkt geen enkel mobieltje. Je mag ze ook bij mij inleveren, ook Dierenpark Amersfoort zamelt mobieltjes in en ik doneer alle mobieltjes die niet meer gebruikt worden aan hen.

Zo helpen we mee aan een beter milieu en steunen we de met uitsterven bedreigde gorilla’s.

Help jij ook mee?

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht