Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Je apparatuur sparen door energie te besparen!

mei 24, 2022

Beste Lezer,

Zonnepanelen met stekker voldoen deze wel aan de regelgeving?

Wist je dat wanneer je een stekker aan een apparaat in het stopcontact laat zitten en je het apparaat niet gebruikt je toch stroom verbruikt? Dit heet sluipverbruik.

Haal dus zoveel als mogelijk de stekkers uit het stopcontact bij een apparaat wat je niet dagelijks of veel gebruikt. Het is even wennen, maar het scheelt je op jaarbasis een hoop stroomverbruik. Tevens is het b.v. voor een smartphone, laptop,  auto of andere apparaten met een oplaadbare batterij heel erg slecht om deze te lang door te laten laden indien deze al vol is.

Het beste is om de batterij zo goed als tot leeg te gebruiken en daarna weer 100% op te laden om vervolgens de stekker weer uit het stopcontact te halen. De batterij wordt lui, wanneer je die elke keer doorlaadt of half oplaadt. De duur van je batterijvermogen hangt dus heel erg af van hoe je ermee omgaat.

Het is even een discipline, maar je doet veel langer met je apparatuur. Het is ook nog beter voor het milieu, dus je helpt niet alleen jezelf, maar je helpt ook mee aan een duurzamere wereld.

 

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Vdf Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht