Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Gratis monteur zinvol? Jazeker, ook als je zelf handig bent!

september 11, 2018

Beste Lezer,

Bij de meeste internet en vaste telefonieaanbieders, bieden de providers, zoals Ziggo, Xs4all, KPN enz. een gratis monteur aan voor het installeren van een pakket,  wanneer je een bijbestelling doet of wanneer een modem of andere hardware vervangen moet worden. Indien je handig bent, zul je waarschijnlijk, net als ik, de gratis monteur afslaan, met het idee, ik doe het wel zelf. Bij mij heeft dit er toe geleid, dat ik verouderde aansluitingen had, waardoor mijn TV , radio en WIFI signaal zodanig slecht waren, dat mijn hoofdaansluitingen nu door een monteur zijn vervangen. Resultaat  een betere radio verbinding, scherpere beelden op de TV en betere WIFI ontvangst.

Dus als er jarenlang geen monteur bij jou is geweest en je hebt klachten over verbinding enz. is het raadzaam om met de betreffende aanbieder contact op te nemen. Zij zullen hoogstwaarschijnlijk bereid zijn om een monteur te sturen, die alle aansluitingen test en nakijkt op veroudering. Vraag vooraf  uiteraard wel of dit gratis is.

Veel kijk en luister plezier gewenst!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

2 Reacties

  1. Denise september 11, 2018

    Goed idee ik ga dat ook doen!

  2. Eyeconnection oktober 2, 2018

    Zeker Denise je hebt er recht op!

Plaats een bericht