Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Heb jij ook lentekriebels?

maart 20, 2018

De lente staat voor de deur en de bomen staan weer in bloei. Binnenkort kunnen we eindelijk weer zonder jas naar buiten. Tijd dus om je telefoon een opfrisbeurt te geven met een nieuwe achtergrond. In dit blog geven wij je 3 tips. En volgende week nog 2.

1. Pimp je scherm

Achtergronden HD app heeft meer dan 30 verschillende categorieën met afbeeldingen. De app vernieuwt daarnaast redelijk vaak, waardoor er veel nieuwe foto’s beschikbaar komen. Het icoon van de app mag dan wat verouderd overkomen, de inhoud is dat zeker niet. De foto die je wilt, download je makkelijk en sla je vervolgens op in een album op je telefoon. Daarna geef je bij je telefooninstellingen aan dat je de achtergrond wilt wijzigen naar deze afbeelding en voilà.

  • Achtergronden HD is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

2. Lekker wazig

De achtergrond van je mobiel kun je ook aanpassen met de app Vellum. Hiermee heb je niet alleen een mooie collectie aan afbeeldingen, maar pas je ook een leuk blur-effect toe. Dit betekent simpelweg een foto waziger maken. Hierdoor kun je vrij drukke foto’s gebruiken, omdat ze in wazige staat iets minder heftig zijn. De app heeft ook een bundel waarbij de afbeelding tijdelijk te zien is en vervolgens verandert naar een nieuwe achtergrond. Zo heeft je telefoon elke dag een fris uiterlijk.

  • Vellum is gratis verkrijgbaar voor iOS

3. Geen dag is hetzelfde

Kun je ook nooit kiezen welke foto je wilt gebruiken? Met Wallpaper Changer hoeft dat gelukkig ook niet. In de app plaats je jouw afbeeldingen in een album. Vervolgens geef je aan hoe vaak de achtergrond verandert naar een nieuwe afbeelding. Dit kan verschillen van een paar uur tot een paar dagen. Je hebt dus zelf in de hand hoe vaak je een nieuwe foto ziet. Leuk om te weten: het gaat hierbij niet alleen om het instellen van de achtergrond van je telefoon, ook je ontgrendelscherm verander je gemakkelijk.

  • Wallpaper Changer is gratis verkrijgbaar voor Android

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

2 Reacties

  1. Denise maart 21, 2018

    Meteen die wallpaper changer gedownload! Leuke app 🙂

  2. Eyeconnection maart 27, 2018

    Leuk Denise, dank je wel!

Plaats een bericht