Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Heeft u een probleem met de verbinding of continuïteit op uw Tablet of smartphone?

oktober 15, 2013

Om uit te zoeken waar het probleem zit, zijn er diverse mogelijkheden. Vandaag leg ik je uit wat je kunt doen op het gebied van de hardware zoals toestel, tablet en accessoires, omdat nog steeds heel vaak het probleem gelegd wordt bij het netwerk, terwijl dit zeker niet altijd het geval is. Bij overstap naar een ander netwerk kiezen veel mensen ook direct voor een nieuw toestel, of bij het veranderen naar een andere auto met bluetooth betekent dit dat er ook een wijziging plaats vindt op het gebied van de accessoires, al deze wijzigingen kunnen invloed hebben op de kwaliteit van de verbinding.

Met de komst van smartphones, tablets en dongels is een nieuw mobiel tijdperk aangebroken. We bellen, e-mailen, checken nieuws- en route-informatie en bekijken filmpjes via mobiel internet, waar en wanneer we maar willen. De toestellen van nu bieden een geheel nieuwe mobiele ervaring , maar het kan nóg beter en sneller…

De kwaliteit van de verbinding wordt dus niet alleen bepaalt door het netwerk, maar ook door de kwaliteit van het toestel,de simkaart en de accessoires en het gebruik ervan. Daarom wordt er regelmatig onderzoek gedaan naar de prestaties van de meest gebruikte toestellen en de gebruikerservaring. En wat blijkt? Sommige toestellen hebben een mindere kwaliteit en onnodige verbroken verbindingen door onjuiste instellingen,  software of niet optimaal werkende accessoires. Om je een mobiele top ervaring te bieden geef ik je deze week  toesteltips om een (nog) betere en snellere mobiele ervaring te realiseren en optimaal te kunnen profiteren van je toestel. Zodat je leven en werk makkelijker wordt met je smartphone of tablet.
Toesteltips voor alle mobiele telefoons of tablets


1. Opstarten: Start het toestel wekelijks opnieuw op voor betere en snellere prestaties.
2. Software update: Controleer regelmatig of er software updates zijn voor je toestel, zodat het beter presteert.
3. Ontvangst binnenshuis: Verbeter de mobiele ontvangst binnenshuis voor goede bereikbaarheid en gesprekskwaliteit.
4. Ontvangst bluetooth: Verbeter de mobiele ontvangst bij gebruik van bluetooth voor goede bereikbaarheid en gesprekskwaliteit.
5. Toestelgeheugen: Schoon regelmatig het toestelgeheugen  voor meer snelheid en kwaliteit en maak hiervan een backup.
6. Accessoires: Gebruik alleen accessoires (headsets, carkit) van goede kwaliteit voor een betere prestatie.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken,of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten,  zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

En indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de de onderstaande comment balk, hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben. Volgende week zal ik iets meer vertellen over het netwerk en de simkaart die van invloed kunnen zijn op de kwaliteit en hoe je het beste daarmee om kunt gaan!

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht