Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Het is 2019! ISDN gaat nu echt stoppen !!!

januari 8, 2019

Beste Lezer,

Allereerst, volgens de etiketten geloof ik een dag te laat, maar zeker niet minder gemeend, een heel voorspoedig, gezond en sprankelend 2019 gewenst!

Afbeeldingsresultaat voor champagne fles

Het is 2019 en in september gaat KPN echt stoppen met de ISDN (bellen over internet), er een groot risico, dat je rondom september niet meer kunt bellen via de vaste lijn.

Bij de meeste is communicatie een groot goed en zeer belangrijk, dus wacht niet te lang en zorg dat je voorbereid en klaar bent voor het moment dat KPN de stekker uit deze dienst trekt.

Veel bedrijven, maar ook particulieren maken nog gebruik van deze dienst. Jij ook?

Maak dan snel een afspraak en laat je adviseren en uiteindelijk omzetten naar de nieuwste technologie, die inmiddels kwalitatief net zo goed is als ISDN, dus geen angst, het komt allemaal goed of het wordt beter!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht