Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Het wordt weer mooi weer!

juni 26, 2018

Beste Lezer,

De mooie zonnige lente is al weer een paar dagen achter de rug en het zonnetje schijnt gelukkig nog steeds regelmatig. Wat doe je het liefst met dit mooie weer? Precies. Op een terras van de zon genieten. Daarom heb ik de beste terras-apps voor op je telefoon, op een rijtje gezet.

Tijd voor blote benen

Wil je voordat je de deur uitgaat nog even checken of het wel echt warm genoeg is voor een zomerse outfit? Met de app Korte Broek? weet je meteen of je outfit goed is afgestemd op het weer. De app geeft namelijk antwoord op een zeer belangrijke vraag: ‘Kan ik een korte broek aan?’. Een huilend mannetje geeft aan dat een korte broek geen goed idee is. Is hij blij? Dan kan de korte broek uit de kast worden getrokken. En ga je een weekje weg, dan kun je met deze app ook een hele week vooruit kijken.

  • Korte Broek? is gratis verkrijgbaar voor Android

 

 

Snelle bediening

De terrassen zitten met dit lekkere weer vaak bomvol. Erg gezellig, maar het zorgt er ook voor dat je soms lang moet wachten op je drankje. De app Oberr helpt je snel en gemakkelijk je bestelling te plaatsen. Je kunt namelijk bij de aangesloten horecaondernemers, de QR code op je tafel scannen. Vervolgens maak je een keuze uit het menu en open je een rekening of reken je meteen af. Zo hoef je nooit meer lang te wachten op je drankje.

  • Oberr is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

 

Je favoriete biertjes op een rij

Of je nou in het buitenland bent of heerlijk in Nederland een terrasje wil opzoeken, de app Untappd is voor de echte bier liefhebbers. Met Untappd houd je bij welke bieren je waar hebt gedronken. Daarnaast kun je de bieren een cijfer geven en houd je bij hoeveel sterren je vrienden een bepaald biertje geven. Ook laat de app zien welke bieren in jouw omgeving populair zijn. Zo weet je ook wat je de volgende keer kunt bestellen.

  • Untappd is gratis beschikbaar op iOS en Android

 

Smeren tegen de zon

Alhoewel het zonnetje natuurlijk heerlijk is en je uren kunt vertoeven op het terras, kan hij ook vaak verraderlijk zijn. Je huid neemt de zon sneller op dan je denkt en voor je het weet ben je verbrand. De app QSun laat je weten op welke tijdstippen je extra voorzichtig moet zijn in de zon. Je geeft in de app aan wat je huidtype is en met de ‘skin analyzer’ kom je te weten op welke leeftijd jouw huid wordt geschat. Zodra je in de zon zit, geef je dit aan op de timer. Deze timer telt af, tot het moment dat je begint te verbranden. Tijd dus om de schaduw op te zoeken!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht