Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Hi wordt KPN!

maart 31, 2015

Beste lezer,

Hi wordt vanaf 1 mei 2015 KPN! De wensen van Hi en KPN klanten beginnen erg op elkaar te lijken.  Het is dus een logisch gevolg om Hi en KPN samen te voegen. Daarom gaat Hi vanaf 1 mei 2015 verder onder de merknaam KPN. Een andere naam, maar uiteraard kun je als klant blijven vertrouwen op de diensten en service die je gewend bent. Je kunt als klant van Hi  t/m 26 april een nieuw Hi abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen.

Beter kun je direct een KPN abonnement afsluiten, zodat het abonnement  niet meer gewijzigd hoeft te worden naar KPN. De Hi abonnementen wijzigen automatisch naar een KPN abonnement. Dit gebeurt voor 1 juli en je krijgt als klant  een bericht zodra het abonnement is gewijzigd. Je kunt binnen twee weken na het afsluiten van je abonnement zelf zien op hi.nl/kpn, naar welk abonnement het is gewijzigd.

Klanten worden niet contractvrij omdat alle contractvoorwaarden hetzelfde blijven of beter worden. Voor klanten met Hi Pauze geldt dit ook, want Hi Pauze is geen onderdeel van de voorwaarden van het contract. Daarnaast blijft de klant bij hetzelfde bedrijf, want Hi is onderdeel van KPN B.V.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht