Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Hoe beheer je data-slurpers op je iPhone!

oktober 11, 2016

Beste Lezer,

Ben je benieuwd welke apps de meeste data (KB’s of MB’s) gebruiken? Geen onduidelijkheden meer voor jou je kunt dit zien in je telefoon! 

Zo bekijk je het datagebruik van apps op je telefoon:

Stap 1: Open ‘Instellingen’
Stap 2: Klik op ‘Mobiel netwerk’
Stap 3: Scroll naar beneden tot ‘Mobiele Datagebruik’

Onder ‘Mobiele Datagebruik’ staat jouw totale mobiele datagebruik voor binnen- en buitenland in de huidige periode. De huidige periode is de periode die je zelf hebt ingesteld, dit gebeurt niet automatisch. zie stap 4 hoe u dit kan doen,

Datagebruik per app.

Bij ‘Gebruik mobiele data voor:’ vind je een lijst van alle apps op je telefoon. Onder de naam van elke app zie je hoeveel data deze heeft gebruikt in de huidige periode.

Instellingen per app.

Je kunt ervoor kiezen om voor sommige apps mobiele data uit te zetten. De app gebruikt dan geen data uit je bundel.

Stap 4: Datateller resetten

Om te zien hoeveel data je gebruikt per maand, moet je op de eerste dag van de maand de gegevens resetten. Klik hiervoor op ‘Stel gegevens opnieuw in’.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht