Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Hoe beheer je je Android toestel op afstand, ook als je niet bij Vodafone zit?!

maart 14, 2017

Beste Lezer,

Vodafone Protect stopt vanaf 20 maart, ook als je geen Vodafone klant bent is dit interessante informatie!

Vodafone Protect stopt 20 maart 2017. Je kunt de app dan gewoon van je toestel verwijderen. Wacht ook tot na de 20e met verwijderen! De beveiligingsfuncties van de app worden op 20 maart gestopt, zodat je de app hierna ook zonder problemen van je telefoon kan verwijderen. Heb je Protect als Apparaatbeheerder ingeschakeld? Ga dan eerst naar Instellingen > Schermvergrendeling en Beveiliging > Andere beveiligingsinstellingen > Apparaatbeheerders.
Wil je ook zonder Vodafone Protect je telefoon op afstand kunnen beheren,  ook als je bij een andere provider zit? Gebruik dan Android Apparaatbeheer. Hiermee kun je je toestel op afstand (terug)vinden, vergrendelen en wissen. Heb je een toestel dat met internet verbonden kan worden? Dan kun je gebruik maken van Android Apparaatbeheer. De tool is overigens ook bereikbaar via een browser. Enige voorwaarde is wel dat het apparaat dat je zoekt verbonden moet zijn met internet én dat het gekoppeld is aan jouw Google Account.

Bekijk hieronder de stappen die je moet nemen om Android Apparaatbeheer te gebruiken op je toestel:

Vodafone Protect.png

Vodafone Protect2.png

Vodafone Protect 3.png

Vodafone Protect 4.png

Vodafone Protect 5.png

Na het volgen van deze stappen, kun je je toestel (terug)vinden, vergrendelen en wissen op afstand met Android Apparaatbeheer. Nadat je Android Apparaatbeheer hebt ingeschakeld, controleer dan eerst of de service goed werkt. Dit doe je door:

  1. Android.com/devicemanager te openen
  2. In te loggen op je Google-account
  3. Te controleren of je apparaat wordt weergegeven

Zie je je apparaat niet? Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je Google-account. Zorg dat je locatie-instellingen zijn ingeschakeld, en dat je Android Apparaatbeheer hebt ingeschakeld in Google Instellingen.

Let op:

Aangezien er verschillende versies van Android in omloop zijn kan het menu in jouw toestel iets afwijken van bovenstaande screenshots.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht