Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Hoeveel energie steek jij in de beste deal?

september 22, 2020

Beste Lezer,

Gas versus Elektra - De Bespaarvakman

Door de coranacrises zijn de tarieven van gas en elektra op dit moment nog behoorlijk laag, maar wel weer stijgende. Het loont soms om een boete te accepteren, wanneer je nog hoge energietarieven betaalt. Daarnaast zijn er partijen die deze boete aan je vergoeden. Ben je sowieso toe aan een nieuw contract regel het of laat het voor je regelen, zodat je niet automatisch de variabele en dus veel duurdere tarieven berekend krijgt.

Wist je dat de meeste vergelijkingssites geen eerlijk vergelijk geven. De aanbieders die meer betalen aan deze sites komen bovenaan te staan.

Wil je een kosteloos onafhankelijk eerlijk vergelijk, neem dan contact met ons op. Tevens regelen we zonder gedoe de overgang en opzegging voor jou en/of jouw bedrijf.

Wij zijn CIRE gecertificeerd en kunnen zowel, voor groot zakelijk , zakelijke klanten en consumenten de krenten uit de pap regelen.

Laat ons de energie steken in jouw beste energiedeal.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

1 Reacties

  1. P.F. Boerman oktober 21, 2020

    Kan ik ook privé een vergelijk laten maken.

Plaats een bericht