Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Hoge telefoonrekening 5 tips om die te voorkomen!

februari 14, 2017

Beste Lezer,

Het komt toch nog te vaak voor helaas en regelmatig krijg ik daar dan ook vragen over.

Tip 1: Besparen in het buitenland

Ga je naar het buitenland? Zorg er dan voor dat je voor vertrek deze bespaartips doorleest. Zo houd je de kosten voor mobiel internet in de hand en hoef je niet te stressen als je onderweg bent.

1. Zet internet uit als je het niet gebruikt.
2. Wees voorzichtig met activiteiten die veel data kosten. Vijf minuten YouTube kijken kost je al snel 10MB.
3. Maak gebruik van WiFi.
4. Bepaal zelf welke apps MB’s gebruiken.
5. Zet automatisch updaten uit.
6. Download(route)kaarten voor vertrek.
7. Zet je  verbruikslimiet aan.
8. Let op er zijn verschillen in kosten, in en buiten de EU, je krijgt in het land altijd een SMS met de tarieven.

Tip 2: Sms-diensten afmelden of blokkeren

De kosten van sms-diensten kunnen hoog oplopen. Even stemmen op je favoriete kandidaat in een tv-programma kan je duur komen te staan.

Ga direct naar de website van Payinfo.nl. Via deze website kan je betalingen inzien die gedaan zijn via je mobiele nummer. Bovendien kan je abonnementsdiensten (de)blokkeren. Zo kan je nog steeds stemmen op bijvoorbeeld The Voice, maar sluit je niet meer per ongeluk een duur SMS abonnement af.

Tip 3: Beperk je MB-verbruik

Wil je kosten voor mobiel internet beperken? Houd je MB-verbruik onder controle door zo veel mogelijk apps, updates enz. via WIFI  binnen te halen. Apps en/of internet uit te zetten als je niet gebruikt. En contoleer tussentijds je verbruik.
De app van je provider, geeft je inzicht in je verbruik en  de facturen. Zo houd je altijd je kosten in de hand.

Tip 4: Tarieven servicenummers

Als je belt naar een servicenummer (bijvoorbeeld een 0900-nummer), betaal je dubbele kosten; de kosten voor het bellen naar een 0900-nummer en gesprekskosten voor het gebruik van je mobiel telefoon.

Tip 5: Let op! Hoge kosten door 0088 of +88 nummers.

De politie waarschuwt voor oplichters die op een slinkse wijze mensen veel geld afhandig proberen te maken. Word jij gebeld door een nummer dat begint met 0088 of +88 en wordt er direct opgehangen? Bel dan niet terug. Deze oplichters bellen met de hoop dat jij terug belt. Het nummer is een duur betaalnummer waar zij goed aan verdienen.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht