Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Ik ga op vakantie en ik neem mee… !

mei 28, 2019

Beste Lezer,

We gaan de vakantietijd weer tegemoet!

Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Een koffer, paspoort, creditcard en… wat vakantietips van mij, voor wie ook op vakantie  veilig online wil blijven. Zo wil ik je helpen, of je nu naar verre oorden vertrekt of lekker dicht bij huis blijft.

1. Neem je playlists mee

2. Neem je programma’s op

3. Neem e-books mee, scheelt een hoop ruimte in de koffer

4. Wanneer je een laptop of tablet meeneemt, zorg dan ook dat je inlog gegevens zijn opgeslagen of dat je die bij je hebt.

5. Pas op met gratis WIFI, log hierop niet in om bv bank transacties te doen of te bekijken.

6. Neem een powerbank mee, voor extra oplaadmogelijkheden. En laad alles vol voor je weggaat.

7. Laat je huis veilig achter en maak geen openbare meldingen op bv Facebook, van je vakantie kiekjes.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht