Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

IKEA en vuur om je batterij te laden ??????

oktober 10, 2017

Niets is vervelender dan een lege batterij. Om ervoor te zorgen dat jij altijd en overal je smartphone kunt opladen, hier een aantal verrassende tips!

Draadloos opladen

Je telefoon draadloos opladen via een IKEA-nachtkastje. Het kan met de nieuwe designcollectie van IKEA: Wireless Charging. De meubels zijn voorzien van ronde oplaadpunten, die smartphones en tablets draadloos kunnen opladen. Je legt je smartphone of tablet vervolgens op het oplaadpunt en het toestel laadt op.

Een shirt met zonnecellen

Je smartphone opladen aan een shirt met zonnecellen? Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het kan echt. De Nederlandse mode-ontwerpster Pauline van Dongen ontwikkelde het Solar Shirt, een T-shirt waarmee je jouw smartphone binnen twee uur oplaadt.

Je moet helaas nog even geduld hebben, want het Solar Shirt wordt nog niet verkocht. De productiekosten zijn erg hoog en het is nog niet duidelijk of de zonnecellen bestand zijn tegen de wasmachine.

De Mighty Purse

Mighty Purse heeft een handtas gemaakt waarmee je jouw smartphone kunt opladen. Zit een vriend of vriendin ook zonder stroom? Geen probleem. Met een volle batterij kan je namelijk twee telefoons volledig opladen. Ook leuk: de tas is verkrijgbaar in 51 verschillende kleuren. Zo weet je in ieder geval zeker dat je stijlvol voor de dag komt.

De tas is verkrijgbaar vanaf 92 euro. Ga jij liever voor een voordeligere optie? Voor ongeveer 20 euro heb je een externe batterij.  Stop deze in je lievelingstas en je hebt hetzelfde resultaat :)!

Opladen met vuur

Je smartphone of tablet opladen door een vuurtje te stoken? Dit klinkt een beetje vreemd, maar toch is het echt mogelijk. De Biolite Campstove is een allesbrander waarmee je takjes en ander organisch materiaal uit de natuur verbrandt. Met de energie die opgewekt wordt, kun je via een USB-poort je telefoon of tablet opladen. Ideaal voor de lange zomeravonden buiten, want met de Biolite kan je ook een fikkie stoken om bijvoorbeeld marshmallows te roosteren.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

1 Reacties

  1. Denise oktober 11, 2017

    Zo geniaal, hoe kom je er toch op elke keer! Vooral dat vuurtje is leuk 🙂

Plaats een bericht