Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

In 2019 geen ISDN meer hoe dan???????

april 17, 2018

Beste Lezer,

 

Ik heb het al eens eerder aangegeven, KPN stopt per September 2019 met de ISDN lijnen. Het lijkt nog ver weg , echter zijn er nog steeds grof geteld 200.000 aansluitingen die nog om moeten naar VOIP. Indien we met zijn alle de overgang blijven uitstellen, zullen we dus wellicht problemen kunnen ondervinden, om iedereen op tijd over te zetten.

Voor iedereen en zeker voor bedrijven is telefonie een levensader, waarom dan niet op tijd zorgen dat alles gereed is voor de toekomst.

Regelmatig  zal  ik dit  de komende tijd onder de aandacht blijven brengen. Daarbij zal ik informatie middels filmpjes toevoegen, zodat je al een beeld kunt krijgen en een idee kunt vormen over hoe en bij wie je het zou willen onderbrengen. Uiteraard wil ik je daar graag bij helpen. Dus neem contact op en zorg dat je op tijd klaar bent voor de toekomst. Een weloverwogen keuze heeft tijd nodig, dus neem die tijd en verdiep je alvast in de materie!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht