Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Internet of things (IoT) wat is dit?

oktober 6, 2020

Beste Lezer,

Succesvolle Internet of Things-projecten vragen om een system integrator-rol

De laatste tijd wordt er veel gesproken over internet of things over 5G. Ik heb begrepen dat veel mensen geen idee hebben wat dit inhoud of betekent. Zodra 5G echt de snelheid heeft die ze beloven, helaas zal dit nog wel een paar jaar duren, zal internet of things steeds meer toegepast gaan worden.

Het Internet of Things bestaat in de essentie uit drie elementen: sensoren, een netwerk en slim apparaat- en datamanagement. De sensoren verzamelen heel veel data die via een datanetwerk naar een applicatie worden verzonden. Deze applicatie maakt het mogelijk de verzamelde data te gebruiken. De informatie die uit deze data gegenereerd wordt, leidt tot waardevolle inzichten voor bedrijven en organisaties die zij kunnen gebruiken om hun business te versnellen.

Volgende keer meer en dan ook wat voorbeelden.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht