Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

IoT internet of things voorbeelden.

oktober 20, 2020

Vorige week heb ik uitgelegd wat precies IoT inhoud en hoe het werkt. Vandaag en de volgende weken een aantal voorbeelden.

Een mooi voorbeeld hiervan is een notificatie zoals een alarm, event of signaal dat binnenkomt via een app op een smartwatch, via e-mail, Skype For Business of via elk ander communicatiesysteem. TSV aggregeert deze data die afzonderlijk binnenkomt en zorgt voor directe spreiding naar systemen en mensen die snel kunnen reageren. Daardoor kunnen meldingen niet alleen via diverse wegen worden verzameld, er kunnen ook werkprocessen aan worden gekoppeld op basis van bijvoorbeeld beschikbaarheid van hulp, mensen of middelen. . Een weeralarm wordt door de overheid uitgevaardigd. Dit kan bijvoorbeeld via een persbericht of een sms gebeuren.

Niet iedereen leest de berichten van de overheid meteen of is aangesloten op het alarmnetwerk van de overheid. Met behulp van het TSV Foundation platform worden de uitgezonden signalen opgevangen, verwerkt en verder verspreid naar andere communicatiemiddelen. Daarbij kunt u denken aan digitale abri’s, een luchtalarm of speakers binnen bedrijven. Op deze manier wordt een groter bereik veiliggesteld en is veiligheid beter georganiseerd.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht