Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Iphone 5 S en 5C uit in Nederland!

november 5, 2013

Beste Lezer,

 

Inmiddels zijn de Iphone 5 S en 5 C  leverbaar in Nederland, weliswaar heel mondjesmaat. Gezien het feit dat de standaard levertijd tussen 2-3 weken ligt, zijn diverse leveranciers hier op ingesprongen. De toestellen die sneller te leveren zijn, zullen daarom minimaal  € 150,00  excl. BTW meer gaan kosten.

De Iphone 5 zal alleen nog te leveren zijn bij leveranciers die hem nog op voorraad hebben. Bent u nog van plan om de iphone 5 aan te schaffen, neem dan snel uw beslissing want op is op.

Gezien het feit dat de 5 C zwart lastig is te leveren, is de prijs van de 5 ook omhoog gegaan.

Voor de Iphone 4 S zal  zeer waarschijnlijk gaan gelden dat deze ge-upgrade wordt als voorganger van de Iphone 5 C.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de onderstaande comment balk. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht