Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Iphone releasedatum bekend???

september 2, 2014

Beste Lezer,

 

Op 9 september gaat het wellicht gebeuren. De iphone 6 release datum…. Na maanden van geruchten, lijkt de datum van de iPhone 6 aankondiging van Apple eindelijk bekend.

Volgens bronnen zou Apple namelijk een groot media-event gepland hebben op dinsdag 9 september, waar alle details rondom de iPhone 6 bekend zouden worden gemaakt. Ondanks deze geruchten heeft Apple nog niets bevestigd, maar dat er iets gaat gebeuren lijkt bijna duidelijk.

In september toont Apple elk jaar de nieuwe iPhone(s). Dit jaar zou het gaan om twee modellen, met een 4,7-inch scherm en één met een 5,5-inch scherm. Eerder gingen al geruchten dat Apple de iPhone 6 aankondiging halverwege september zou doen. Daarnaast is 9 september een heel logische datum, want vorig jaar werd de iPhone 5S op dinsdag 10 september geïntroduceerd en het jaar daarvoor op woensdag 12 september.

iPhone 6 geruchten

Naar alle waarschijnlijkheid worden dus twee nieuwe iPhones aangekondigd. Andere hardnekkige geruchten gaan over een vernieuwde camera, een nieuwe, snellere A8 processor en misschien een scherm van saffierglas. Ook zou de iPhone 6 dunner worden dan de iPhone 5S met afgeronde schermranden en zou Apple knoppen anders hebben ingedeeld.

Apple-manager Eddy Cue zei eerder dit jaar dat het bedrijf deze herfst de beste line-up in 25 jaar gaat tonen. We zullen misschien op 9 september zien wat hij daarmee bedoelde.

bron:iphoned.nl

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.

Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht