Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Is jouw telefoon in het water gevallen? 4 stappen om je smartphone te redden!

december 6, 2016

Beste Lezer,

Regelmatig krijg ik de vraag wat je kunt doen, als je toestel in het water is gevallen. Soms is ie nog te redden, mits je direct de juiste stappen onderneemt.

Stap 1: Schakel je telefoon direct uit

Gevoelsmatig tegenstrijdig, maar controleer niet of je smartphone het nog doet. Schakel hem direct uit na het contact met water. Zo voorkom je dat het toestel kortsluiting maakt en het vervolgens begeeft. Haal, indien mogelijk, de batterij en je simkaart uit je toestel om nog meer schade te voorkomen.

Stap 2: Het droogproces

Het drogen duurt lang, maar is zeer belangrijk voor de overlevingskans van je smartphone. Dep het toestel met keukenpapier en maak het toestel helemaal droog. Gebruik absoluut geen föhn om het drogingsproces te versnellen. De hitte tast namelijk de elektronica aan en de föhn blaast het water alleen maar dieper het toestel in. Maak in plaats daarvan gebruik van een stofzuiger om het water uit je smartphone te verwijderen. Let op, houd wel goed je telefoon vast!

Stap 3: De rijst truc

Ongekookte rijst is ongetwijfeld de beste oplossing. Leg je smartphone de komende 72 uur in een afgesloten zak of kom met rijst. De rijst zal het laatste restje water hopelijk absorberen. Probeer hierna om het toestel aan te zetten en te kijken of hij het nog doet.

Stap 4: Reviveaphone

Klaar voor het echte wonder? Reviveaphone is ongetwijfeld de beste oplossing. Een speciaal samengestelde vloeistof verwijdert de schadelijke mineralen zonder je telefoon te beschadigen en maakt het mogelijk om je telefoon met waterschade binnen 24 uur zelf te repareren.

Hoe werkt het?

In water zitten mineralen. Wanneer een telefoon in het water is gevallen, hechten de mineralen zich aan de gevoelige elektronische onderdelen. Hierdoor kunnen verbindingen tussen componenten met een verschillend voltage ontstaan. Gevolg: kortsluiting. Door de mineralen simpelweg te verwijderen, los je dit probleem op. En dat is precies van Reviveaphone doet.

Zie: http://www.redjephone.nl/

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht