Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Ja eindelijk, EU gesprekken en data uit de bestaande abonnementen !!!!

april 11, 2017

Beste Lezer,

 

Per 15 Juni zullen uit alle bestaande abonnementen, ook de EU gesprekken  en data in de EU landen gebruikt mogen worden zonder extra kosten.

Dit heeft de Europesche Unie besloten en is dus wettelijk zo geregeld.

Het bellen NAAR de EU landen is daarop een uitzondering , deze tarieven zullen dus nog apart worden berekend, tenzij dit duidelijk onder de abonnementsvoorwaarden genoemd wordt . Let dus goed op welk abonnement je zelf hebt, om niet voor verrassingen te komen staan.

Alle landen buiten de EU bepalen nog steeds hun eigen tarieven voor het roamen, dus die kosten komen  wel apart op de factuur, tenzij je hiervoor een aparte module of afspraak hebt gesloten of gemaakt.

Een aantal providers  lopen al voor op bovenstaand besluit en hebben de kosten geheel of gedeeltelijk in de EU nu al in de bundel.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht