Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Kies een veilig en leuk wachtwoord voor je WIFI!

juni 21, 2016

Beste Lezer,

Het is belangrijk om je netwerk goed te beveiligen. Zonder beveiliging kan iedereen gratis gebruik maken van jouw internetverbinding. De snelheid van het internet wordt hierdoor langzamer en gebruikers kunnen toegang krijgen tot persoonlijke bestanden. Of nog erger: hackers kunnen jouw verbinding gebruiken om illegaal informatie te uploaden via het internet, waardoor jij in de problemen kan komen.

De meest gehackte wachtwoorden van 2016 zijn :  ‘123456’ en ‘password’. Ook ‘12345678’ en ‘qwerty’ worden veel gebruikt.

Creatieve WiFi namen
Je kan je netwerk natuurlijk een willekeurige naam geven, maar je kunt er ook iets mee duidelijk maken of  anderen ermee aan het lachen maken.

Wat dacht je van deze netwerknamen?
– Internet van de buren
– Error
– Geen netwerk beschikbaar
– Gebruik van dit netwerk kost €8 per MB.
– Koos Draadloos
– Michiel de Router
– Tweede Hans Netwerk
– WiFi Soerjadi

De naam en het wachtwoord verander je door in te loggen in je modem. In het instructieboekje staat precies hoe en je hebt als het goed is ook de inlog gegevens eerder ontvangen van je provider.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht