Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Kijken, kijken en niet kopen? :)

augustus 8, 2017

Beste lezer,

Vijf sterren hotel of restaurant?

Er zijn natuurlijk meerdere wegen die naar het zonnige Rome leiden. Met de app HERE WeGo kun je vooraf je reis plannen en de weg naar je bestemming bekijken. Je vindt restaurants en winkels in de omgeving en bekijkt de waarderingen en beoordelingen van TripAdvisor en LonelyPlanet om eenvoudig een avondje uit te plannen.

  • HERE WeGo is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

 

Op stap als een local

Met de reisgidsen van Spotted by Locals heb je voor iedere stad een lokale gids op zak. De stadsgidsen zijn samengesteld door locals en verkrijgbaar voor €4,49 per stuk. Ze nemen je mee naar de leukste plekjes en geven je tips die in geen andere reisgids te vinden zijn. Een mooie afwisseling voor wie de toeristische plekken nu wel heeft gezien.

  • Spotted By Locals is verkrijgbaar voor iOS en Android

En voorlopige de laatste maar zeker niet de minste!

Kijken, kijken, niet kopen

Zonde als het ‘koopje’ dat je op de lokale markt hebt gescoord, toch niet zo voordelig blijkt te zijn. Met de XE Currency app maak je geen fouten meer met het omrekenen. De app zet op een eenvoudige manier geldbedragen van de ene naar de andere valuta om.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht