Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Kinder apps vervolg van vorige week!

oktober 15, 2019

Beste lezer,

Gerelateerde afbeelding

Als vervolg op mijn blog van vorige week.

Gek op uitvinden

Zijn jouw kinderen creatief en gek op uitvinden? Dan is de app Professor Staal het downloaden waard. De eigenwijze professor daagt je kinderen uit een luchtballon te maken van niets anders dan staal. Mochten je kinderen enthousiast zijn, dan is het leuk om het prentenboek Professor Staal voor te lezen.

  • Professor Staal heeft een aanbevolen leeftijd van 4+ en is verkrijgbaar voor iOS (0,49)

Virtuele LEGO

Met de app van LEGO heb je slechts virtuele blokken nodig. Wel zo fijn als je op reis gaat en je niet je hele collectie LEGO mee kunt nemen. Eén van de vele LEGO apps is City My City. Hiermee bouwt jouw kind een hele stad of coole voertuigen om bijvoorbeeld brandjes mee te blussen in de straten.

  • LEGO: City My City heeft een aanbevolen leeftijd van 4+ en is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

Spelend leren

Vind je het belangrijk dat je kind tijdens het spelen ook wat leert? Met de app TinyTap leren kinderen Engels, wiskunde, wetenschap en bijvoorbeeld muziek. De app heeft een grote collectie aan educatieve spellen en ze worden allemaal met de hand door leraren gemaakt. Het handige van deze app is dat je ook het leerproces van je kind in de gaten kunt houden.

  • TinyTap heeft een aanbevolen leeftijd van 4+ en is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht