Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Koper of glas?!

november 29, 2022

Beste Lezer,

Het verschil tussen koper en glasvezel internet

KPN gaat koper uitfaseren. Dat betekent dat uiteindelijk anologe lijnen die vaak nog voor alarm  gebruikt worden, gaan verdwijnen. Deze dienst zal dan over het internet moeten gaan lopen.

Maar ook de internetlijnen. zoals ADSL en VDSL zullen dan gaan verdwijnen en worden uiteindelijk niet meer ondersteund.

Zij doen dit echter in fases en er zal dan glasvezel geleverd moeten kunnen worden. Je komt dus niet zonder te zitten. Weliswaar wordt er niet meer geïnvesteerd in koper, dus bij storingen zul je uiteindelijk ook geen echte support meer ontvangen.

KPN zegt: Wij vernieuwen ons netwerk en zetten het kopernetwerk uit

Wij zetten het kopernetwerk stap voor stap uit. Dit doen wij in plaatsen waar al glasvezel beschikbaar is. Glasvezel is namelijk de meest toekomstbestendige keuze. Het is nog sneller, stabieler en betrouwbaarder dan koper. Daarnaast besparen we energie. En kunnen we je op een duurzame manier internet, televisie en telefonie leveren.

Heb je nu nog een analoge lijn of internet via ADSL, VDSL, SDSL enz. neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Vdf Scheerder
085-2220597
06-42154518

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht