Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Koperlijn ISDN van KPN gaat verdwijnen!!!!!

augustus 2, 2016

Beste Lezer,

Hierover wordt al jaren gespeculeerd, maar zou het einde dan nu echt in zicht zijn? Er zijn geruchten dat er medio 2018 iets op stapel staat. Echter na een belronde met de providers geeft geen van deze te kennen dat er überhaupt iets bekend is in deze. Het enige zekere wat  gezegd kan worden is:

  • Isdn gaat verdwijnen
  • Isdn blijft geen 10 jaar meer bestaan
  • Isdn is duur en niet flexibel
  • Hosted/cloud is de toekomst
  • Hosted /cloud is er nu al
  • Hosted/cloud is meestal voordeliger
  • Hosted/cloud is flexibeler en heeft meer mogelijkheden

Wanneer het gaat plaatsvinden weten we dus nog niet, maar dat het gaat gebeuren is een zekerheid. De aanschaf van een nieuwe centrale is duur en ook eigenlijk niet meer nodig, want we hebben centrales in in de “cloud” met doorgaans veel meer mogelijkheden en ook dit is een voordeligere oplossing dan een fysieke centrale.  Een centrale in de “cloud”is altijd up to date en hiervoor betaal je een maandbedrag wat niet opweegt tegen de hoge aanschafkosten van een nieuwe fysieke centrale. Veel redenen dus om uw telefonieomgeving volgens de modernste wijze, flexibel, voordelig, schaalbaar en up to date in te richten. Voor meer  vrijblijvende informatie mail naar alice@eyeconnection.nl of bel 06-42154518.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.

Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht