Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

KPN schrapt facturen ouder dan 6 maanden !

maart 18, 2015
Beste Lezer,
Vanwege een aanpassing in de telecomwetgeving wordt de maximale bewaartermijn van gespreksdetails aangepast naar 6 maanden. Consequentie hiervan is dat klanten factuurspecificaties ouder dan deze periode niet meer kunnen inzien.   KPN heeft haar klanten de mogelijkheid gegeven om binnen de Online Selfcare / Webservices omgeving deze periode op te hogen naar 2 jaar. Dit mag alleen indien de klant daar specifiek toestemming voor geeft. Deze melding is op de online omgeving van KPN geplaatst. Daarnaast is er een e-mail aan de klanten verstuurd om ze te attenderen op deze mogelijkheid.   Ondanks deze berichtgeving heeft een meerderheid van de klanten nog geen keuze gemaakt. Automatisch zal dit betekenen dat factuurgegevens ouder dan zes maanden in de tweede helft van maart zullen worden verwijderd.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht