Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

KPN stopt definitief met 3G.

januari 18, 2022

Beste Lezer,

KPN stopt in 2022 met 3G-netwerk. Wat betekent dit voor mij? | Telecombinatie

Per 31 Maart 2022 stopt KPN met 3G. Dit houdt in dat toestellen die alleen maar 3 G aan kunnen vervangen moeten worden. Ook kan het zijn dat er nog een nieuwe simkaart geregeld dient te worden als deze ook oud is en geen 4 of 5 G aan kan.

Wees dus voorbereid op deze stopzetting anders ben je niet meer bereikbaar. Voor veel mensen zal dit bericht niet aan de orde zijn, maar let wel vooral oudere mensen hebben nog een 3G  of 2G ready toestel.

Ook 2G zal naast 3G bij alle netwerken uitgefaseerd worden. Ieder netwerk doet dit op zijn eigen moment. De toekomst is dus 4G en uiteindelijk 5G met ook de 5G snelheid. Om die reden moet er ook ruimte gemaakt worden anders kan 5G niet functioneren zoals men voor ogen heeft.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht