Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

KPN verhoogt weer de prijzen van ISDN en analoge lijnen!

juli 11, 2017

Beste Lezer,

 

KPN verhoogt de prijzen van de analoge en ISDN lijnen. Betekent dat je als klant tot 1 Augustus 2017 contractvrij bent en mag overstappen naar een andere goedkopere aanbieder.

Tegelijk een handige stap om eens na te denken over het overstappen naar VOIP, want per September 2019 stopt KPN met de ISDN 2 lijnen en moeten alle klanten over zijn op VOIP.

Er zijn nu hele eenvoudige manieren om over te stappen op VOIP of als je eerst nog even de tijd wilt hebben  kun je al direct voordeliger  bellen nog op de traditionele manier en later overstappen.

Lever 2 zo volledig mogelijke facturen aan van de KPN  of een andere aanbieder en laat geheel vrijblijvend een offerte maken. Zie welk voordeel  het je kan bieden.

We moeten uiteindelijk allemaal een keer over, dus vraag nu de offerte aan en profiteer van de aanbiedingen die nu gelden!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht