Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Laat nummerbehoud GOED regelen!

oktober 15, 2013

Vroeger was nummerbehoud een lastig fenomeen. De 06 nummer waren van de provider en aan de 06 nummers kon je herkennen bij wie de eigenaar zijn abonnement had. Nu is nummerbehoud een hele gewone zaak. Je geeft aan bij de nieuwe provider dat je het huidige nummer mee wilt nemen en de nieuwe provider zegt het oude contract bij de vorige provider automatisch op.  Zo heb je geen overlap en altijd maar 1 contract.  Zo zou het moeten gaan!

In de praktijk blijkt, wanneer je dit niet bij een gerenommeerde tussenpersoon laat inregelen, dat dit nog wel eens anders kan lopen en je ineens met twee contracten, één met je huidige nummer en één met een nieuw nummer komt te zitten. Soms is dit te herstellen, maar veelal betekent dit dat het nieuwe nummer met het contract pas kan worden opgezegd 1 of 3 maanden voor de looptijd. Je kunt dus 1 of 2 jaar  vast zitten aan twee abonnementen.

Neem daarom geen risico en laat je onafhankelijk adviseren voor het juiste abonnement en laat die tussenpersoon ook je contracten regelen. Dit gebeurt allemaal doorgaans kosteloos of tegen een lage vergoeding. Mocht het alsnog niet goed geregeld zijn, kan de tussenpersoon dit  goed voor je oplossen. Moet je zelf met de provider onderhandelen dan heeft dit doorgaans minder kans van slagen. Laat je helpen, zo ben je er altijd  van verzekerd dat de zaken goed verlopen.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de onderstaande comment balk. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht