Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Leerzame kinder apps, voor op vakantie of thuis?

oktober 8, 2019

Beste Lezer,

 

Afbeeldingsresultaat voor tablet vakantie

Het is al bijna weer schoolvakantie.  Zijn de koffers gepakt en heb je genoeg boterhammen gesmeerd voor onderweg? Dan kan er niets misgaan. Of toch wel? Lang stilzitten in het vliegtuig of op de achterbank van de auto kan een uitdaging zijn voor kinderen. Daarom de leukste kinderapps voor de vakantie of  voor thuis als het slecht weer is, of de verveling toeslaat.

Perfect voor de speurneus

Is jouw kind een echte dierenliefhebber? Dan mag de app Dierenzoeker niet ontbreken op de tablet of smartphone. Zo komt de kleine onderzoeker alles te weten over de beestjes om hem heen. Of hij of zij nu op de camping een krekel ziet of in de auto een lieveheersbeestje ontdekt. Door een aantal vragen te beantwoorden over de kleur, het gedrag of bijvoorbeeld het aantal poten, komt je kind meer te weten over het diertje.

  • Dierenzoeker heeft een aanbevolen leeftijd van 4+ en is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

Voor de Nijntje fans

In de app van Nijntje kunnen kinderen niet alleen mooie tekeningen maken en leuke spelletjes doen. Je helpt het lieve konijntje van Dick Bruna zelfs bij het uitkiezen van haar kleding, het poetsen van haar tanden, in bad gaan, tuinieren of een taart bakken. Hoe vaker je met Nijntje speelt, des te meer activiteiten je met haar kunt doen. Is ze moe? Dan mag je haar in bed stoppen.

  • De wereld van Nijntje heeft een aanbevolen leeftijd van 4+ en is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

De kleine kunstenaar

Vermoed jij dat in jouw kind een heuse Picasso schuilt? Download dan de app Peppa’s Verfdoos. In deze tekenapp kun je tekenen op een wit doek of een op een leuke achtergrond, of je kiest een figuur om in te kleuren. De kunstwerkjes kun je opslaan op je filmrol, zodat je ze altijd nog even kunt bekijken.

  • Peppa’s Verfdoos heeft een aanbevolen leeftijd van 4+ en is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

Spelen met eten

Als je kinderen graag met koken willen helpen, dan zal deze app goed in de smaak vallen. Deze keukenmonsters laten je kinderen zelf hun eigen ingrediënten kiezen. Zo mogen ze zelf bepalen of ze hun eten willen koken, bakken of frituren. Of het lekker is, dát beslissen de keukenmonsters. Op een speelse manier leren je kinderen meer over de keuken.

  • Toca Kitchen 2 heeft een aanbevolen leeftijd van 4+ en is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht